Welkom bij mijn blog

Hee hallo,

Ik kreeg in de kerstvakantie veel vragen naar hoe het gaat in Malta en daarbij kwamen veel dezelfde vragen langs. Toen dacht ik, “Hee, misschien kan ik mensen op de hoogte houden middels een blog”. Niet omdat ik niet graag met jullie klets (niets is minder waar, blijf berichtjes sturen en skypen!), maar juist zodat ik niet telkens hetzelfde riedeltje afspeel. Na een paar keer is het enoutisasme er soms af en soms vergeet je dan ook wel eens iets te vertellen, zo weten bijvoorbeeld nog niet veel mensen dat mijn achterbuurman een flink aantal vogels heeft en ik dus elke dag papegaaien en andere vogels hoor. Ik kan niet beloven dat ik dit regelmatig updatet, want dat gaat toch niet lukken. Maar ik probeer elke keer als er iets speciaals gebeurt hier iets over te schrijven.

Af en toe zal ik wat schrijven over het onderzoek dat ik aan het doen ben. Maar ik heb nog niet helemaal bedacht hoe ik dat ga vormgeven (Engels/Nederlands, hier tussendoor of apart), dus daarover later meer.